Articole utile

Articole utile

Importanta filtrarii uleiului in friteuze

In bucatarile comerciale, uleiul folosit la prajire reprezinta un cost semnificativ si un punct sensibil in mentinerea calitatii produselor alimentare. Uleiul murdar sau incarcat cu reziduuri alimentare deterioreaza gustul, textura si aspectul produselor prajite, reduce eficienta transmiterii termice si accelereaza degradarea chimica a uleiului....

Ghid informativ despre cutitele profesionale

In bucatariile profesionale, fiecare miscare conteaza. Fie ca este vorba de un restaurant de top, o bucatarie de hotel sau un laborator de catering, cutitul ramane unealta fundamentala a oricarui bucatar. Desi tehnologia moderna aduce zilnic inovatii, de la roboți culinari la masini de procesare automata, niciun echipament nu poate inlocui compl...

Intretinerea si mentenanta feliatoarelor industriale - Ghid Complet

Feliatoarele industriale sunt echipamente esentiale in orice bucatarie comerciala moderna. Fie ca vorbim despre procesarea carnurilor, branzeturilor, legumelor sau produselor congelate, aceste masini lucreaza zilnic in conditii intensive. Din pacate, multi proprietari de restaurante si bucatarii comerciale ignora importanta critica a intretineri...
Cont nou
Finalizare comanda
Cos
Inchide
Inapoi
Cont
Inchide