Sortare & Filtrare
Nu exista produse care sa corespunda combinatiei tale de optiuni
eurogastro.ro ofera o selectie cuprinzatoare de echipamente si ustensile profesionale dedicate prepararii si servirii preparatelor italienesti.
Printre categoriile disponibile se numara cuptoarele pentru pizza, care sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni si sunt esentiale pentru coacerea uniforma si rapida a pizzei, asigurand o crusta perfecta si o gatire optima a ingredientelor. Cuptoarele pot fii alimentate electric, cu gaz, cu lemne sau cu alimentare mixta. Totodata exista cuptoare cu vatra fixa sau vatra rotativa. Modelele cu vatra rotativa au de obicei o capacitate mai mare, si sunt alimentate cu lemne sau gaz. Camera de coacere poate fi samotat doar baza pe care se coace, sau pot fii samotate integral atat lateralele cat si plafonul camerei de cowcere. Aceste modele asigura o distributie mai uniforma a caldurii, deci o coacere mai uniforma.
Malaxoarele pentru aluat sunt concepute pentru a framanta aluatul in mod eficient, garantand o consistenta uniforma si reducand timpul necesar pregatirii. Exista modele cu cap fix, si modele cu cap rabatabil ce permit si extractia cuvei. Astfel mutarea aluatului pe masa de lucru se poate face direct in cuva malaxorului fara a necesita scoaterea aluatului in alte recipiente. Totodata si curatarea cuvei este mai usoara la modelele cu cuva extracatabila.
Mesele de preparare a pizzei sunt echipate cu blat de lucru din granit. Suprafete de lucru spatioase si compartimente de depozitare, facilitand procesul de asamblare a pizzei si mentinand ingredientele la indemana si la temperaturi adecvate.
Vitrinele pentru ingrediente sunt refrigerate si permit expunerea si pastrarea in conditii optime a ingredientelor pentru pizza, asigurand prospetimea si accesul rapid la acestea in timpul prepararii. Formatoarele de aluat sunt echipamente automate care ajuta la intinderea uniforma a aluatului, economisind timp si asigurand o grosime constanta a bazei pentru pizza.
Ustensilele pentru pizza includ o gama variata de accesorii precum lopeti, taietoare si alte instrumente esentiale pentru manipularea si servirea pizzei. Echipamentele pentru paste sunt aparate specializate pentru producerea pastelor proaspete, precum masini de facut paste si uscatoare, ideale pentru restaurante care doresc sa ofere preparate autentice. Farfuriile pentru pizza si paste sunt special concepute pentru servirea acestor preparate, fiind disponibile in diverse dimensiuni si designuri, potrivite pentru prezentarea profesionala a mancarurilor.
Aceste produse sunt esentiale pentru dotarea completa a unei pizzerii sau a unui restaurant specializat in bucataria italiana, asigurand eficienta si calitate in procesul de preparare si servire.