☎ +4 0364 884960 ✉ office@eurogastro.ro
Coșul meu 0

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro)

Site-ul EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro) este operat de societatea S.C. SIROCCO IMPEX S.R.L., cu sediul in Cluj-Napoca, str. Gruia, nr. 14 , inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J12/1363/1994.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro) in urmatoarele scopuri:

 

Stabilirea contactului cu clientii;

Prelucrarea comenzilor;

Participarea la concursuri, promotii;

Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

 

Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro) si a tertilor cu care EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar EuroGastro - acceorii profesionale HoReCa (www.eurogastro.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@eurogastro.ro